tirsdag den 31. januar 2012

Mit køkken

Jeg er helt pjattet med indretning. Især den nordiske/franske stil. Mit køkken skiller sig dog en smule ud med lidt for meget stål. Drømmer om et Smeg køleskab i creme og en flot porcelænvask med et nostalgisk armetur. OG et kæmpe vindue der giver udsigt til haven. OG...OG...tja det er ikke drømme der mangler...heldigvis. Her følger lidt billeder fra mit køkken. Måske der følger lidt med fra min spisestue senere i dag.....eller i morgen. Har lovet at strikke et halsrør med hætte færdig til min næsteyngste.


En stor kogeø, med masser af plads til unger og kageprojekter.Jeg samler på Junghansure i porcelænEt gammelt vitrineskab som er indbygget


Her ville et stort vindue gør sig


Undskyld billedkvaliteten


Og så mangler der en pære...tsk..tsk


Kogebøger.....og der er flere i skabet!


8 kommentarer:

 1. Dejligt køkken med megen personlighed. Skøn brødkasse ...

  SvarSlet
 2. Kære Marlene.

  Jeg er jo en af de rigtig heldige, som har haft det privilegie at se dine indretningstalenter i virkeligheden. Og som jeg vist også har fortalt dig et par gange eller syv, så synes jeg du er helt fantastisk udi indretningens ædle kunst. "Hvor svært kan det være?" er jo dit motto og det synes jeg er SÅ sejt:o)

  Jeg kan faktisk rigtig godt li` stilmikset mellem det kolde stål og det nordiske - franske nostalgiske look.

  Og så kan jeg jo bare slet ikke stå for din Junghanssamling. Jeg er sikkert blevet lidt miljøskadet af at bo sammen med en urmager:o)

  Jeg kan kun sige, at hvis dine andre læsere også får lov at se jeres dejlige stuer, så har de virkelig noget at glæde sig til:o)

  Det halsrør med hætte til 3. skud på stammen gad jeg da også rigtig godt se:o) Det lyder smukt.

  Nu indkalder jeg snart til frokostmøde i Nordmors Havetosseforening:o)Så skal vi rigtig hygge os:o) Har vist stadig en af Margrethes gode hvidvine på lager:o)

  Hyg dig med dit strikketøj og husk at kigge ud af vinduet engang imellem for vejret kan vi bestemt ikke klage over, her i vert lille verdenshjørne. Det er jo ren Winter Wonderland:o)

  Stort knus til Tante Lilla og Tante Brun fra Tante Grøn.....:o) :o)

  SvarSlet
 3. PS: Jeg elsker dit dinnerchoices-skilt:o) Og dit pæremaleri......og dine "skrifter på væggen". Det hele emmer af personlighed og det er det der giver et smukt hjem sjælen og stemningen.

  Flere knus

  SvarSlet
 4. Claus...det er en skøn brødkasse! Fik den for 5 kr!!! Tak for de fine ord :)

  Jytte....sagde du vin?????? Hvornår hvornår??? Jeg kan godt den dag ;D.

  SvarSlet
 5. Dejligt køkken :-) Også henad min stil - har også et cremefarvet Smeg køleskab ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 6. lækkert vitrineskab - sådan et kunne jeg godt bruge, men har ikke vægge nok til det æv æv :O)

  hilsen
  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikeas det bedste ;0)

   Det er jeg så glad for, det er utroligt alt det der kan gemmes væk i dem :0) Ville gerne have nogle i mit walk in, men der er der ikke plads :0(

   Slet