mandag den 2. april 2012

Prikletid

Det er prikletid. I går fik jeg priklet omkring 500 småplanter ud og i dag skal jeg prikle tilsvarende. Det er heldigvis et skønt "pillearbejde", når man står i skønne omgivelser og har radioen kørende i baggrunden.

Men det ser slet ikke så skønt ud som på billederne :0). 

Der er jord, bakker, potter, skilte, spande og trillebør ALLE vegne. Plus en masse der skal sælges på loppemarked i påsken.  
Så ingen real life billeder endnu ;0)

Host host...Men det skal være skidt før det bliver godt :D

God påske I skønne havetosser!
17 kommentarer:

 1. Virkeligheden er ikke altid så smuk som reklamen lover. Vi må jo også se i øjnene at det er arbejdsplads, hvor det drejer sig om liv eller død!! Dine reklamefotos er ihvertfald superskønne og når det hårde arbejde er gjort og det værste rod forsvundet, så kommer der endnu mere af det skønne. Rigtig god arbejdslyst :o)

  SvarSlet
 2. mojn og en go' påske til dig ossé ;)

  SvarSlet
 3. Ja, enig med fru Fnis og det er smukke billeder, du har sat sammen. Jeg ville blot rigtigt gerne se alle dine priklinger med "aner det ikke"-skilte på. Og så hører jeg til flokken, som hellere vil se, hvordan i bor, hvad i gør osv., hvilket også tyde,iht fremgår af min egen blog. Men sådan er vi så forskellige.

  Og forskellighed er godt.

  God påske-hygge-prikling.

  Jeg tager også fat igen. Har sået siden oktober, og noget er i drivhus, noget ude i mistbænk og under fiberdug, noget inde. På den måde strækker jeg prikleriet over nogle måneder i den anden ende. Jeg elsker nemlig at prikle!

  Bedste havehilsner fra
  Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt det kan du søge over under ETIKETTER, der er om indretning, håndarbejde og en f....masse projekter. Men jeg slører ikke virkeligheden. Billedet er fra mit orangeri, sidste år, ville blot vise min kære moder hvordan man kan lave collage og så smed jeg det på bloggen ;0). Planen var at hele tiden at et real life billede skulle på, men først til aften:0)

   Kh Marlene

   Slet
 4. Hovsa! Jeg mente, at jeg selv har flere af de der 'aner det ikke-bakker', der er spirede, og hvis jeg så billeder med prikninger, ville jeg måske kunne genkende nogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det havde jeg gennemskuet ;0). Er dine skilte blæst væk?? :D

   Slet
 5. God fornøjelse med dit prikleriiiiiiiiiiii. Tro du vader rundt i planter.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak. Du kan tro jeg er omgivet af lækre små planter :P

   Slet
 6. Hej Marlene

  Ja, det skal blive skidt før det kan blive godt.
  Men når prikleriet er overstået for du din skønne oase igen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det glæder jeg mig til :0). Mit orangeri bliver først sig selv hen i maj engang :D

   Slet
 7. Hold da kæft en produktion (undskyld mit franske!) du har gang i, men du har jo også en stor have.
  Du skulle se mit spisebord - fyldt med potter, såmuld, pottemuld etc. Dog har jeg ikke en trillebør inde i stuen, men ellers roder jeg lige så meget som dig. Jeg orkede ikke at slæbe det hele ud i drivhuset for at slæbe det ind igen i aften, så jeg roder indendørs i dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gad jeg godt se :D. Det er alligevel utroligt hvad vores kære familiemedlemmer skal finde sig i, i denne så-prikle-drømme-tid :D. Hele baduljen får kastet en fiberdug over sig hver aften, så klarer de skærerene.

   Slet
 8. Hold da op... hatten af for de store mængder priklinger... men hvad betyder det når man kan li det :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså så hyggeligt at prikle, kan stærkt anbefales :0)

   Slet
 9. Jeg har et gammelt gammelt hus stående hvor taget falder ned nu, og efter at have set dit orangeri tænker jeg på om jeg kunne gøre det samme. Har du mur på alle 4 sider? Det har jeg så jeg ved ikke om der vil komme lys nok igennem plasttaget. Ellers kan jeg jo bare bruge det som skur, men det ville jo være dejligt med et orangeri.

  Venlig hilsen Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har mur på 3 af siderne, der var åben ud mod gårdspladsen. Men nogle vinduer vil måske kunne gøre tricket?

   Slet