tirsdag den 14. august 2012

Badeanstalten del 1


Lørdag aften, sidste weekend, blev der afholdt rejsegilde i silende regn. Siden er det gået stærkt med at male træ og jeg overdriver ikke når jeg fortæller at der er brugt 30 liter maling!!! Jeg synes heller ikke jeg har lavet andet end at male  den sidste uges tid, men hvor bliver det bare godt.Til jer der ikke lige ved hvad projekt Badeanstalt går ud på, så kan jeg henvise til dette linkEfter hårdt slid med at få spær op blev det tid til rejsegilde. Ungerne fik lavet en hurtig krans og pølserne blev grillet.


Og så gik Jesper amok med at sætte træværket op, som naturligvis var blevet klargjort og malet forinden. 

Se nu begynder det at ligne noget...


Og vejret har været med os, så det er bare gået derudad. Vi har knoklet og holdt små pauser....som det ses på billedet nedenunder ;O)


  Jeg skal lige vænne mig til at udsigten fra haven mod sydøst er ændret. Men hvad gør det når det er til sådan en udsigt?I dag skal jeg.....MALE!
 

24 kommentarer:

 1. Det er da godt nok noget af et projekt, I er gået i gang med der. En noget forandret udsigt, men det kan man sikkert godt leve med, når det er så flot. Hvilken kirke er det, du mister udsigten til? Eller måske mister du den ikke, skal der være glas imellem eller?
  God arbejdslyst med at male, I har stadig vejret med jer.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg mister ingen udsigt, der kommer glas i. Kirken kan man sagtens se fra både bålhave og boblestien :O)Vejret er fantastisk, høj sol og det har der været i flere dage nu.

  SvarSlet
 3. Hold da fest, hvor ser det fantastisk ud! Sikken I kan forlænge have og badesæsonen, og ikke mindst fester.
  I svømmehaller o.lign. har de jo store palmer m.m. de står bare et pænt stykke fra poolkanten, så mon ikke du bare kan plante løs i god afstand?!
  Tillykke med det flotte resultat :-)

  SvarSlet
 4. uha..... hvornår skal vi sætte kryds i kalenderen til "indflytte-fest" :) :)

  SvarSlet
 5. hej Malene.Hold da helt op! Hvor ser det bare flot ud.Men det er da noget af et projekt i har gang i.Men jeg kan se at der både er plads til vandplaskerri,og til lidt gode møbler og planter.Glæder mig til at se det færdige resultat.Rigtig god arbejdslyst Jette

  SvarSlet
 6. Hej Marlene velkommen tilbage fra ferie ;)

  Det kan være det bliver mere afslappet nu...! Flot ser det ud med en badeanstalt og det bliver da helt sikkert et kæmpe hit i årene frem når det hele er overdækket :)

  Fortsat god arbejdslyst :D

  SvarSlet
 7. Hej Marlene, dejligt med nyt fra øen. Hold da helt op hvor bliver det bare super godt med badeanstalten ;o), tager i entre ;o). Dejligt at lidt regn ikke kunne ødelægge rejsegildet. Det bliver spændende at følge resten af projektet, og hvad du kan finde på af sjove finurligheder ;o)

  SvarSlet
 8. Det er simpelthen for fedt, det i har gang i der :-))

  SvarSlet
 9. NARRJJJ... hvor sjovt altså!!! Jeg (samt manden) kørte forbi i formiddags, lurede på det kæmpedrivhus og jeg sneg mig til at tage et foto fra vejen. Så sidder jeg her lige hjemvendt fra øen, og mener bestemt jeg har set det hus før! Ud og finde kameraet og jow-jow... dit hus har sneget sig ind i mit kamera. Det er sgu da sjovt!! :o)))) Så skulle jeg da alligevel ha' kørt frem og tilbage et par gange.. :oD

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det er da lidt sjovt. Har tjekket dit indlæg, jeg kan heldigvis ikke se mig selv på dit billede ;O)))

   Slet
 10. Hold da helt fest - hvor er det et fantastisk projekt I der har gang i Marlene.....IMPONERENDE.

  Tror jeg vil holde ferie på Mors næste år og komme og dyppe tæerne hos dig ;0)Uha hvor jeg glæder mig til at se resultatet.....det kan kun bive godt......heldige unger der har valgt jer som forældre ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. For søren da, hvor bliver det altså bare godt. Jeg beundrer godt nok jeres arbejdsindsats, I er et godt team til at trække i store projekter. Det bliver så skønt for ungerne med overdækket pool og med mulighed for at sidde i læ og nyde lyset.

  Glæder mig til at se det færdige resultat. Fortsat god malerlyst :)

  knus Ulla

  SvarSlet
 12. Stort arbejde - stort projekt hvor bliver det bare flot! Så kan der bades nonstop hele året! Fantastisk.

  Nå jeg vil ikke forstyrre, du skal jo male!

  SvarSlet
 13. jamen hold da k**t det ser godt ud!!! Det kommer da l´til at ligne en million! Glæder mig til at se det færdig og holde en hyggelig fest der! :o)
  Knuz fra søsterlagkage ;o)

  SvarSlet
 14. Til alle :o)
  Ja det er noget projekt vi har gang i og jeg tror ikke vi når at blive færdige til datterens fest på næste lørdag.....Vi kæmper en kamp, så nu ser vi :O)
  Knus fra en MEGET træt Havenarkomanen :/

  SvarSlet
 15. For pokker hvor I giver den gas - det bliver da kanon!
  Kan sgu godt forstå du er ved at være træt kære... Helt fantastisk. Glæder mig vildt til at se billeder når I bliver færdige.

  SvarSlet
 16. Kære Marlene

  Hold op, hvor bliver det flot. Kan Nordmors Havetosseforening måske så småt begynde at glæde sig til en lille housewarming-fest? Bikinier og badedrager ejer jeg heldigvis ikke:o) Der er grænser for, hvad man vil udsætte sine medmennesker for. Pøj pøj med det imponerende projekt.

  Knus fra Flade Bakker

  SvarSlet
 17. Nøøøøøøj, hvor bliver det helt sikkert vildt lækkert. Jeg drømmer allerede om lyse sommernætter og stearinlys i Badeanstaltens hule, kan lige se det for mig... mums

  SvarSlet
 18. Hvor ser det dog godt ud.
  Tak for kigget.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 19. Hej Marlene.
  Tillykke med poolhuset. Det ser ud til at blive helt vildt lækkert, og det er dejligt at se I laver det, så det passer ind i resten af haven. Jeg synes det ser virkeligt godt ud. Din nye udsigt kan du godt være bekendt:-)

  SvarSlet
 20. Du milde moses. Skal lige love for at der er kæmpestore forhold på Mors.
  Man siger jo at selvgjort er velgjort, og det ser sørme ud til at være helt rigtigt i dette tilfælde. Kan godt forstå hvis du er træt af at male. Jeg malede bare 10 m hegn denne sommer og var ved at få pip. Det tager ALTID længere tid, end man tror. Da jeg malede Kagehuset 2 gange udvendigt og 3 gange indvendigt var jeg ved at gå hjemmefra :-)

  SvarSlet
 21. Kære Marlene

  Det ser godt ud det projekt i har gang i her, håber at I nåede at blive færdige til datterens fest.
  Neeeej hvor savner jeg billeder fra dit skønne paradis, der var så mange fine indlæg inden du tog på ferie, men med sådan et projekt er jeg klar over at tiden den er knap.Forstålig nok.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 22. Hold nu lige helt op Marlene, det ser godt ud :-D
  Der er i da godt nok kommet på arbejde må jeg sige :-O Så hvis du er træt er der vist ikke noget at sige til det.
  Holder du indvielses-pool-have-party når det er færdig ;-D ha ha.... nå det må i vist hellere få for jer selv.
  Marianne :-D

  SvarSlet