torsdag den 17. november 2011

Teknikken driller

Jeg havde lovet at lægge haveplanen ind, men kan ikke rigtig få det til at makke ret. Istedet for kan jeg fortælle at min have er inddelt i mange rum. Bla. Den Engelske Have, Den Gule Have, Det Hvide Bed, Det Gule Bed, Purpurbedet, Havevejen, Syrenbakken og Den Lille Vold. Her er billeder af terrassebedet og den engelske have.


Den Engelske Have

Terrassebedet

Jeg satser på at min mand vil hjælpe med at få scannet planen ind i aften, så I kan se hvor de forskellige rum er placeret. 

4 kommentarer:

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, kom nuuuuuuuuuuuu Jesperhandyguttermand:o)

  Knus til fruen og hendes Webmaster

  SvarSlet
 2. Kære Marlene - det er alt, alt for sjældent, at jeg får besøgt andre bloggere, men blev nysgerrig, da jeg så dit navn på min blog. Ja, 'Alchymist' er slet ikke til at undvære.

  Om jeg er misundelig over alle digtitalis. Næsten ikke!!! Hvor er de smukke. Du har en skøn have.

  SvarSlet
 3. Hej Marlene

  Jeg fandt lige din skønne solskinsplet via Claus Dalbys blog. Wauw, siger jeg bare, jeg glæder mig rigtigt meget til at følge med hos dig - sætter dig fluks på min blogliste :)

  Gad vist om du begrænsede dig den anden dag med frøene? Det lykkes vist aldrig for mig at komme så langt...hverken med frø eller forårsløg :)

  Jeg er spændt på at se din haveplan.

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 4. Kære Tante Grøn, Claus Dalby og CuginaK.

  Claus: Der er ikke noget at sige til at du ikke så ofte gæster andre bloggere, og jeg tror egentlig alle har forståelse for hvorfor. Du ville næsten ikke kunne bestille andet hvis du skulle skrive til alle din blog-venner :O)Jeg kan NEMT følge med :D

  CuginaK: Nej jeg kan simpelhen ikke begrænse mig...men det gør min mand :(......nok heldigt nok :o) Nu er haveplanen kommet på bloggen og i aften vil jeg ind og lure på din blog :o)

  Tante Grøn: Han ER en guttermand ham Jesper! Har været i Jørsby og hjælpe sin svigermor med at sætte rionet op.. .fedt' øv


  Kh Marlene

  SvarSlet