søndag den 20. november 2011

Haveplanen

Så er haveplanen endelig blevet uploadet. Tak Jesper! Den er overhovedet ikke målfast, men man kan i hvert fald se hvor de forskellige rum er henne. Den Gule have øverst til venstre er den vi er igang med at gøre klar nu. 

2 kommentarer:

 1. Hej Marlene

  Hvor ser det herligt ud, jeg kan slet, slet ikke vente med at se flere billeder :) Hvor stor er jeres have (nu du nævner det med målfasthed :). Ikke at det jo betyder noget for skønheden :)

  Må sige at øen så alt for langt herfra mig, derovre i the Wild Westjutland, den bliver smukkere og smukkere i min fantasi, nu hvor jeg har set sneak peaks af din og den gode Tantes haver.

  Btw, jeg er også vild med side 58/59 i den pågældende bog. Præcis den bemærkning, der sendte mig over på din blog :)

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette.

  Jeg har egentlig aldrig fået målt efter, men hele vores grund er 5500 kvm og jeg vil tro at min have bagved huset er på godt 1200 kvm. Så der er plads til at udleve lidt af hvert.

  Måske du kan komme og se min og tantens have IRL engang :o)

  Ja jeg var da helt solgt da jeg så disse fantastiske farver sammen. I dag vil jeg om og grave lidt stauder op til bedet foran huset, der vil matche Chislaine, buff beauty, charles austin og english garden. Har en del orange dagliljer som jeg længe har villet have væk fra et bed.

  Kh Marlene

  SvarSlet