tirsdag den 15. november 2011

Flere løg

Så har løgpusheren været på spil igen. Tak John......Sølle 400 løg skal i jorden de næste par dage. Overvejer om de skal i krukker, så jeg kan lave en hel Claus Dalby velkomst ved vejen. Alt i alt har jeg sat små 2000 løg! Og det er jo ingenting.....vel Tante Grøn??????

1 kommentar:

 1. Kære Havenarkoman,

  åh jeg synes nu, at et par tusind er temmelig imponerende. Hvem siger også, at du ikke kunne finde på at købe endnu flere løg inden frosten går i jorden??? :o)

  Jeg har også mindst 400 jeg skal have fundet plads til her de kommende dage. Men det bliver vist på den besværlige måde, med at lirke dem ned i små enkelthuller. Kunne man jo bare tage et dybt spadestik, går det jo som en leg. Men jeg ville være ked af at hakke alt for mange af de gamle elskede løgsorter helt til plukfisk.

  Så på med Harboørehabitten, frem med havehandskerne og knæbeskytterne, for der skulle gerne en stor del af løgenen i jorden idag.

  Skal du ikke have lavet sådan en "Give away" på bloggen??? Så vil jeg foreslå, at gaven i din "Give-away" er at man kan låne Jesper Handyman til haveprojekter for en dag??:o):o)

  Kan I hygge jer om jeres fælles passion. Godt I kan dele den med hinanden.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet