tirsdag den 15. november 2011

Den Gule Have

Så har min dejlige mand gjort jorden klar til det nye haverum. Den hedder Den Gule Have. Jeg har siddet begravet i Claus Dalby bøger og skrevet flittigt ned af smukke uundværlige stauder, løgvækster, gulbladet buske og meget andet. Heldigvis har jeg været i god tid med selve rumindretningen. Bøgehækken og pergolaen blev gjort klar for godt 4 år siden, så rammerne er klar. Det er IKKE fordi jeg ikke har haft lyst til at fylde rummet op, det er tiden. Her et smugkig..... lover at vise transformationen senere.For at I bedre kan se hvor i haven det er, vil jeg uploade HAVEPLANEN i morgen.

2 kommentarer:

 1. Uha uha ham Jesper er altså en rigtig gutterhandymand. Ham kan du godt være stolt over, og det ved jeg også, du er:o)

  Det bliver SÅ spændende at skulle igang med at plante gule skønheder i vildskab. At lave nye bede og finde skønne vækster til dem, er den allerallerbedste havedisciplin, der findes. I love it!

  I kunne sikkert også godt bruge rigtig mange frostfrie dage endnu. Uha så meget vi skal nå:o) Så mange havedrømme, der skal udleves.

  Pøj pøj med det spændende projekt.

  De kærligste havehilsner til jer begge

  SvarSlet
 2. Jeg er spændt på at se hvad du får ud af det gule tema - det er godt at få flere med på "holdet" efter den megen gul-forskrækkelse i den danske haveverden.

  SvarSlet