lørdag den 11. februar 2012

Jeg har en plan

Næh....Jeg har sådan set ret mange.
I år skal den gule have fyldes ud med stauder, sommerblomster, buske og roser. 
Køkkenhaven skal have en grundig make over. Vil gøre den mere overskuelig med små bede med lærk omkring og meget symetrisk, er stærkt inspireret af Birgit Helbos! Tegner på en plan i dag, som jeg nok skal vise på et tidspunkt.
Badeanstalten skal færdiggøres og den er jeg også ved at tegne ind.
Gårdspladsen, vil jeg gerne have adskilt fra marken med rionet alle 20 meter med Constance Spry og klematis.


  
Constance Spry
Men lad os nu se om jeg overhovedet når alt det...men jeg satser stærkt på det. Hvis det kniber med tid og de s..... penge, så er det gårdspladsen der må vente.

Jeg er vel ikke den eneste med planer i hovedet døgnets 24 timer???

8 kommentarer:

 1. Nej du er ikke den eneste med masser af planer. Her rumler det også rundt med omkostningsfulde drømme - både tidsmæssige og økonomisk. Men drømme er jo vores 'benzin', så jeg drømmer lystigt videre :)
  Det lyder som skønne planer du har. Jeg glæder mig til at følge dem her på bloggen :-)

  SvarSlet
 2. Skønne drømme du har :-)

  Her rumstres der også med en masse drømme. Det er godt med drømme. Ikke alle kan blive opfyldt lige med det samme, men mon ikke det kommer hen af vejen :-)
  Mine drømme koster både en masse tid, men også penge, så der vil gå år inden alle er ført ud i livet, men hvad gør det, bare der sker lidt hvert år, og jeg for hvert lille skridt kan gå og glæde mig over det der er blevet lavet :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt det med planer, MANGE planer... i hvertfald i år.
  Så mit hoved summer også nogle gange så jeg er helt ør ;-D Og jeg føler jeg "ordner/planlægger" have både i vågen, OG sovende tilstand :-O Så når jeg vågner om morgenen er jeg nogle gange mere træt end da jeg gik i seng :-D hi hi hi..... Men hvad er det man siger; Drømme er livets benzin.
  Det bliver da en helt fortryllende gårdsplads i får jer. Når du det ikke i år, når du det nok næste år.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 4. Hihi hvor kan jeg nikke genkendende til jeres ord. Det går især helt amok i hovedet på en lige nu, for jeg kan slet ikke vente med at komme ud i min have.

  SÅ SKRID DOG VINTER!!! :(

  SvarSlet
 5. Ja drømme er dejlige,hver gang en er opfyldt, så er der en ny der BANKER PÅ(KOM BARE IND DU ER VELKOMMEN)siger jeg altid.

  Mega tiltag:::: det bliver fanttastisk.

  KH Margrethe

  SvarSlet
 6. Nej, du er ikke alene. For det meste er det have jeg tænker på inden jeg falder i søvn, og dælme også når jeg vågner om morgenen :))

  SvarSlet
 7. Ja, havebøgerne ligger over alt i hele huset og der skrives lange lister med planteindkøb og tælles på fingrene. Det er stor indkøb igen i år - havde ellers svoret at der ikke skulle de store arbejder til, men.....ja, du kender selv resten jo. Selv i mørket er jeg ude i haven for lige at vurdere om der er plads til en busk her, en rose der og gad vide om riddersporer er noget for mig...der kører en uendelig række af havebilleder opppe i hovedet. Jeg kunne ikke være mere enig med dig - den vinter kan godt pakke sammen nu og fordufte!!

  SvarSlet
 8. Kære Marlene,

  du er bestemt ikke alene om konstant at drømme hede havedrømme. Men drømme er dejlige. Og man skal huske at enhver virkelighed starter med en drøm.

  Jeg har det ligesom Lene Havelåge. Det sidste jeg tænker på, inden jeg skal sove er haveplaner og havefantasier. Det er slet ikke så tosset endda. Hellere omdanne din noget løbske fantasi til noget godt, smukt og konstruktivt end bruge den på bekymringer og spekulationer, der har en vis tilbøjelighed til at markere sig mest i sengen, når lyset er slukket.

  Glæder mig meget til at se jer imorgen. Kan jo næsten ikke huske, HVOR smukke I er, så lang tid siden er det, jeg har set jer.

  Ja, det er skønt med noget tøvejr. Det begynder virkelig at krible og krable i fingrene for at komme ud og få nogle af havedrømmene gjort til virkelighed.

  På snarligt glædeligt gensynsknus

  SvarSlet