torsdag den 23. februar 2012

Nedtælling til foråret!

Kun 1 sølle uge til der står forår på kalenderen! DET er bare skønt. Håber vejret straks slår over i 15 grader, sol og vindstille vejr. Der er så meget at komme i gang med lige nu, men når der blæser en vældig vind fra vest, så er det ikke så sjovt at gå derude. Så snart vejret tillader det, skal jeg have lavet en bålplads, for vinterens storme har knækket en del grene af træerne. Og hvad er mere hyggeligt end at gå og brænde lidt grene og gamle staudetoppe af?


Mit største problem er lige nu HVOR DÆLEN SKAL JEG HAVE ALLE MINE BAKKER MED FRØ????  Okay, hvis det er mit største problem, så er det ikke så galt ;o). 


Bare lidt billedguf til at lune sjælen på.....
Klematis Rosie o' Grady. MEGET ivrig!


Maxima alba
Ha' en god dag!

13 kommentarer:

 1. iiiiihhh der er da osse en masse at glæde sig til Marlene. Jeg var i haven i går (vi har god læ) og nu kan man endelig høre forårs-pip-lyde i luften.
  Nyd din dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Skønne billede :-) Her tælles der også ned til foråret, og jeg satser som dig også på 15 grader og vindstille vejr :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Uh, hvor er der bare meget forår over dine billeder. Det er skønt på sådan en stormfuld torsdag i februar ;-)
  Det med plads til alle potterne kommer jo helt uvilkårligt ;-)

  SvarSlet
 4. dejlige billeder, kender godt det med pladsproblemer med potterne:) Anne Gine

  SvarSlet
 5. Nu har vi ventet og ventet på foråret, og tænk så er det her lige om lidt... så håber vi bare at vejret følger med :o)
  Dejlige forårsbilleder - glædelse...

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder - jeg tæller også ned. Jeg har lige været ude lidt i dag, for det kribler...så jeg klippede en lavendel ned. Heldigvis har vi en høj hæk, så jeg kunne næsten ikke mærke vinden.

  SvarSlet
 7. I er heldige med læ, har da også et godt læbælte, men på Mors er det som om at det altid blæser lidt mere ;o(

  SvarSlet
 8. Kære Marlene,

  dejlige billeder, der får een til at længes. Lyset på det 3. billede er så dejligt, at jeg får lyst til at hoppe ind i det.

  SUK.........Maxima Alba er bare smuk.

  Nu har Syrenprinsen tømt det halve af Bilkas CD frø, - løg og knolde sortiment, så der kan blive blomsterjungler i 3 haver her på nordøen. I kan godt glæde jer....det er skræmmende lækre sager:o)

  Knus og rigtig god aften til jer

  SvarSlet
 9. Mums, hvor er det fine billeder, som kan få smilet frem hos mig.

  Det med frøene er faktisk et STORT problem her i huset...... hvor vi IKKE har drivhus. Sidste år lovede jeg mig selv, at det show ville jeg ikke lave én gang til, men SÅ tog jeg i Bilka og SÅ gik det galt. For jeg har nok frø i en boks i køleskabet. Nu er jeg igen mere på den - end med på den.

  SvarSlet
 10. Det var lækre sager vi fik af syrenprinsen og Tanten i dag. Hvor vil du opbevare alle de herligheder til de skal i jorden?

  KH Morgrethe.

  SvarSlet
 11. Åhhh, det med de der frø, det kender jeg desværre alt for godt. Her er startskuddet gået og selvom jeg har drivhus, så løber det mig alligevel ned af ryggen når jeg tænker på alle de frø jeg skal forspire. Det er den farlige frø-virus, som åbentbart rammer om vinteren og udmønter sig i enorme mængder af frø i køleskabet omkring starten af marts.....SUK!!

  Den Maxima rose er da helt vild. Sådan en MÅ jeg bare eje, men jeg ved ikke lige hvor jeg skal stille den.

  SvarSlet