torsdag den 2. februar 2012

Problemet løst!


Jeg har længe været i tvivl om hvilke farver der skal være i det meget lange bed foran vores hus, ud mod gårdspladsen. Vores hus er malet meget mørkegrå, hedder vist antracitgrå. Så purpur ville nærmest forsvinde, hvid være synd, da det er stik syd (og helt uden nogen form for skygge!) . Men men men......SÅ så jeg lyset! Claus Dalby er genial. I hans bog Hemmelige haver side 59 viste han svaret. Her er der i En blomsterelskers paradis, et afsnit, og en flot collage, som viser lige netop de farver jeg skal bruge! Har lavet en lille collage selv, som viser de farver jeg vil bruge. ROSA, ABRIKOS, PINK og ORANGE. 
Vil gerne høre jeres mening om det er helt skævt ;)
Det skal naturligvis ikke kun være de viste roser, digitalis og klematis. Det skal være blomsterigt fra forår til efterår. Er nok nødt til at lægge flere løg....hm

6 kommentarer:

 1. Søde Marlene,

  sikke en fin make-over din blog har fået. Din webmaster er ikke helt tabt bag en gyllevogn, vel?:o) :o) :o)

  Det bliver SÅ smukt med dette farvemix foran jeres hus. Jeg går også selv og pønser på noget lignende. Er begyndt at lege lidt med ideen om en pastelhave, a la den der var i Hune i gode gamle dage.

  Jeg glæder mig vildt til at vores nyplantede abrikos/fersken/ rosa roser, der bliver espalieret ud på terrassestakittet rigtig kommer igang, så jeg kan begynde at lege med farver i terrassens krukkebeplantninger. Ved du hvad vi er nødt til at investere i næste år, Marlene? Tulipanen Apricot Beauty og Angelique. De vil se skønne ud sammen.

  Collagen her er simpelthen så lækker at jeg har lyst til at slikke på skærmbilledet........

  Vi skal da også have det 3. medlem i Nordmors Havetosseforening med på den laks-rosa bølge, så vi har noget at bytte med:o) :o)

  Stort knus og hav en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Hej igen:o)

  Taler vi en 5 - 10.000 løg, Marlene? Det er jo et kæmpestort bed, du har foran huset?? Du har jo øvelsen fra sidste år, må man sige:o)

  Tøsefnis og knus

  SvarSlet
 3. Superflotte farver du får. Det bliver spændende at se, når de kommer op.
  Jeg må være med i heppekoret, synes også din header er meget smuk. Rammer årstiden. Flot.

  SvarSlet
 4. Smukke farver.
  Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 5. Din blog er blevet rigtig flot. Jeg opdagede lige, at jeg ikke var tilmeldt som fast læser, selv om det er jeg. Nu er jeg også blevet det officielt ;-)

  Det er en smuk farvesammensætning i din collage. Jeg har lånt "Hemmelige haver" på biblioteket, så jeg har lige slået op på s. 59 ;-)

  SvarSlet
 6. Hej allesammen!

  Tror Jytte har ret, må lægge 3000 løg mindst.
  Min kære mand har sat mig ind i en masse tekniske detaljer, så nu kan jeg rigtig pynte bloggen :0)

  1000 tak for fine ord!

  SvarSlet