tirsdag den 7. februar 2012

SiddepladserJeg har ikke så mange siddepladser i min have udover terrassen. Det skal der laves om på. Tror/ved at det er rart at kunne se haven fra forskellige perspektiver, så mon ikke også det bliver et af projekterne i år??? Er heldigvis gift med en handyman ;o)


Et ældre billede af en bænk med "sofapuder" af Liguster. De er næsten en meter høje nu og godt puffet ind i hinanden. Der er selvfølgelig lidt mere arbejde med at klippe Liguster fremfor Buksbom, men synes det er hyggeligt at stå og klippe i frisure.Et stilleben i skyggen.Terrassen ved køkkendøren har et let espalier, som med tiden vil blive dækket af klematis og roser. Klematis "Dr. Rupple" er godt på vej.
Her lå mit gamle drivhus. Synes belægningen er så smuk. Planen er at op ad garagen, skal være et helt Gellerup af fuglehuse.(Dog uden paraboler!)

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggelig ud i din have.
  God ide` med flere siddepladser.
  Vi har efterhånden ret så mange, men måske kommer der et par stykker mere til.

  SvarSlet
 2. Jeg giver landbohaven ret i, at der ser meget hyggeligt ud i din have. Dejligt. Hvor ER du heldig at have en indbygget handyman. Det må kunne udnyttes, når der skal laves flere siddepladser. Hvor mange m2 råder du over? Haven ser ud til at være kæmpestor.

  SvarSlet
 3. Du har da en del siddepladser i haven - alle skønne :o)
  Hvor er det en go idé med liguster-sofapuder... den idé gemmer jeg lige ;o)
  Din have ser spændende ud - glæder mig til at se mere fra den :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 4. Kære Marlene.

  Dejlige, stemningsfulde billeder som altid. Ja, siddepladser må der til. Og redekasser. Jeg har sat min dejlige gamle far til at snedkere en masse redekasser til mig, som jeg så vil ha` malet som små badehuse.

  Din Gellerup Fuglepark bliver helt fantastisk.

  Laver du snart en Give-away, hvor præmien er udlåning af din handymand til diverse havegøremål for en eftermiddag:o)? Fniiiiiiis:o)

  Knus og på snarligt glædeligt gensyn i vinterferien

  SvarSlet
 5. Hej!

  Haven bagved huset er nok ca 2000m2 men jeg er ikke helt sikker. hele vores grund er 5.500 m2, men det meste er mark...endnu ;o)
  Tror ikke min mand vil være med i en Give-away...og dog...en dag omgivet af skønne damer???
  Skønt at du har en far der vil lave kasser til dig kære Tante Grøn...suk.
  Ja vi skal snart hygge og fnise og snakke blomster i Nordmors Havetosseforening :O) Skønt skønt!

  SvarSlet
 6. Jeg vil være meeeed! Kattens også at Mors er så lang væk :-((

  @ min blomstermor, Måske din far vil tjene lidt ekstra? Jeg vil så gerne have lidt flere huse til de kære små. Har tænkt mig at lave feriekoloni på mit nye hegn i bunden af haven (lyder det ikke som om det er en STOR have?), når det er malet sort. Gad vidst om pipfuglene kan lide at bo på et nordvendt hegn?

  SvarSlet
 7. Super dejlige billeder af en skøn, skøn have. Med så mange kvadratmeter er der da fin basis for fugle-Gellerup og masser af siddepladser :O)
  Ja, en handyman er god at have på matriklen. Min er sat til at bygge sådan en rund bænk under vores store bøgetræ. Det er lige en opgave for ham. Han får også jævnligt påmindelse om, at hans fornemmeste opgave er at grave huller i haven for hans kone :o))

  SvarSlet
 8. Nøj, hvor er du god til have-hygge. Smukt!
  Skipper

  SvarSlet