mandag den 20. februar 2012

Kreativ ferie

Det har været en dejlig ferie med mand og børn, hvor vi sluttede de sidste 3 dage af i sommerhus i Vorupør. Har ikke haft så meget tid til at blogge, så vil bruge lidt tid i dag på at indhente det forsømte. Bare for at nævne lidt af det vi har lavet i ferien, udover at sove længe og spise alt for meget slik, så har vi lavet bolcher, bagt kager, gået ture, spillet spil og badet. Da vi kom trætte hjem søndag eftermiddag, gik Jesper og jeg i gang med at lave fastelavnskostumer. 3 timer senere....Sofie blev en CUPCAKE og Matilde er MATILDE ;o) Og behøver jeg at nævne at vi stiller op til årets forældre i katogorien FASTELAVNSKOSTUMER?!!

 ;o)


 

9 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig ferie I har haft. Kreative er I vist! Mens du var ude af Blogland, har der været skrevet meget om det med at skulle skrive underlige ting for at kommentere(man skal skrive to ord for at kommentere hos dig). Signes Vals har et indlæg, der godt beskriver hvordan du kommer af med det. Man mener det forhindrer mange i at kommentere. Jeg vidste ikke selv, at jeg havde det og har nu fået det rettet.
  God fastelavnsmandag

  SvarSlet
 2. Tak for tippet Skipper. Havde lige skrevet nogle kommentarer rundt omkring og skulle også skrive 2 ord ved dem. Det plejer man ellers ikke. Vil da lige tjekke om det er noget jeg kan hitte ud af at ændre, for det er da skørt med hele 2 ord, hvor især det første er noget ulæseligt.
  Og go' fastelavnsmandag til dig!

  SvarSlet
 3. Kære Morlene,

  and the Oscar goes to.........Marlene and Jesper! Er sikker på, at I vinder en award i kategorien FASTELAVSKOSTUMER:o) Hvor er pigerne blevet flotte. En lækker Sofie-cupcake skyllet ned med en sød Matilde-Matilde....uhm ikke dårligt:o)

  Velkommen hjem fra æ Vesterhaw. Sådan et sommerhusophold er bare noget så skønt og opløftende. Luftforandring MÅ der til engang imellem. Huskede I at gøre ordentligt rent efter jer, så I ikke får et DAP over fingene af sommerhusudlejerne?????:o)

  Ønsker Matilde og Sofie en rigtig god Fastelavnsmandag. Håber de får en masse gode sager i raslebøsserne, når de skal på turne:o) De er bare SÅ fine:o)

  Knus

  SvarSlet
 4. Hold da op, sikke flotte kostumer :o) Min stemme går til jer :o)

  SvarSlet
 5. Hold da op I er kreative... det ser supergodt ud... mon ikke de vinder en pris ;o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 6. Det gik fint med kostumerne, indtil det begyndte at blæse og regne. Ikke supergodt med vat som icing i vådt vejr ;o)

  Tante G. Det var skønt at få luftet hund og børn ved stranden, der er sgu' skønt i Vorupør!

  SvarSlet
 7. Velkommen hjem fra en god ferie.
  Tak for de mange fine billeder.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 8. Hejsa.
  Har lige meldt mig som fast læser af din blog, for jeg må simpelthen følge med i dit haveliv. Hvor er det en smuk og indbydende have i har!!! Glæder mig til at følge forår og sommer hos dig.
  Kristine

  SvarSlet
 9. Som i da har hygget jer.

  KH Margrethe

  SvarSlet