lørdag den 25. februar 2012

Potager projekt

For ca. 6-7 år siden, anlagde vi en Potager ( Dekorativ køkkenhave). Men vi gjorde flere fejl, bl.a fik vi stierne belagt med sand fra havbunden. Med det resultat, at saltet nærmest skyllede ned under brædderne og udtørrede rødderne på nogle af planterne. Men det var gratis ;o). En anden "fejl", var at jeg studerede og havde alt for meget om ørerne, småbørn og lektier osv. Så ukrudtet overtog det efterfølgende år alle bedene. De var også alt for store bedene, jeg kunne ikke luge uden at træde i jorden. Klog af sine fejl er jeg nu klar til at give den hele armen i en ny Potager. 

De efterfølgende billeder er fra den gamle Potager.
15 kommentarer:

 1. Det ser ellers rigtig dejligt ud. Lige sådan noget kunne jeg selv forestille mig. Og får det måske, når de andre mange projekter, der står i kø, er ryddet af vejen.

  Jeg glæder mig i hvert fald til at se dit arbejde med forandringen.

  God weekend.

  SvarSlet
 2. Hej

  Har lige kigget lidt rundt på din skønne blog, den er virkelig inspirende.

  vh Dorte

  SvarSlet
 3. Waauu...uanset 'fejl' så ser det godt ud, og det er simpelthen ikke til at stå for tallerkensmækkerne, som giver dejligt vildt og frodigt udtryk

  SvarSlet
 4. Det ser nu ellers rigtig godt ud, men engang imellem så må vi lære af vore fejl og gøre om.
  Det bliver spændende at se, hvordan det bliver, når du har lagt noget energi i projektet - det glæder jeg mig til at se :-)

  SvarSlet
 5. Uanset ser det da smadder godt ud. Skal i så lave noget om i haven?

  God fornøjelser, der ser ud til at være rigtig meget jord at dyrke :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 6. Det er altid godt at blive klogere selvom der indimellem må betales dyre lærepenge. På med vanten for det er et skønt stort område du har til pottager og dine billeder fra den gamle er skønne.

  SvarSlet
 7. Ærerligt det første forsøg mislykkedes, men man lærer heldigvis (forhåbentlig) af sine fejl. Men hvor ser det godt ud. Det er lidt i den stil jeg har planer om i vores nye køkkenhave, (der skal lavet inden så længe.)
  Dog skal bedene være lidt højere, for at gøre det nemmere for mig,jeg har jo en dårlig ryg :-/ men jeg vil ikke undvære havearbejdet. Også skal stierne imellem bedene beklædes med fiberdug, og bark.
  Ved ikke om det er godt, men i hvertfald skal det forsøges.
  Ha´en god dag.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 8. Held og lykke med renovations arbejde! Vi alle sammen lære fra fejl.

  SvarSlet
 9. Åh... de kære fejl, ja dem lærer man jo af.. jeg har også kasser, vi har træflis imellem, som jo er super flot det første år, men ikke mere... pga al den regn kommer der meget skimmel og svampe i... overvejer at skifte til slots grus glæder mig til at se hvad der kommer til at ske hos jer... god arbejdslyst.. fru.leger

  SvarSlet
 10. Det er ellers noget af en køkkenhave... superflot :o)
  Men det nytter jo ikke noget hvis ikke det fungerer optimalt.
  Så held og lykke med forandringerne, det blir spændende at se det færdige resultat :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 11. Fejl laver vi jo alle i haven, men fejlene kan da laves om igen. Man bliver aldrig færdig med sin have.
  Dwt ser rigtig godt ud.
  Glæder mig til at se hvordan det kommet til at se ud til sommer.
  Ha` en god søndag.

  SvarSlet
 12. Det ser rigtig dejligt og frodigt ud, - og erfaringer gør vi vist hele tiden. Så er det jo dejligt at du giver dine erfaringer videre... :o)

  SvarSlet
 13. Kære Marlene,

  dejlige billeder fyldt med frodighed og skønhed. Ja, som havemennesker må vi affinde os med, at der mange "ommere", men vi helmer ikke før, vore drømme bliver realiserede, vel?

  Spændende med jeres nye potager-projekt. Har på fornemmelsen at I i jeres kreative familie elsker projekter og at være på vej til målet. Har jeg ret eller har jeg ret?

  Knus fra natteroderen

  SvarSlet
 14. hej Marlene
  Har netop fundet din blog. SKØN må jeg sige.
  Har jeg ikke set jeres orangeri før ? I en bog eller på TV ? En kanon løsning. Efter jeg så den har jeg til min kærestes rædsel gået og sukket efter en lignende løsning til et gammelt hønsehus vi har.. ;)).. Men skal nok få min vilje.. Engang..
  Glæder mig til at følge dig.
  VH
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 15. I har ret, man lærer af sine fejl ;o) og det er nok ikke sidste gang der er "ommere" her i haven.

  @Lena: Drivhusdrømme dr2 ;o) Håber du får din vilje, ellers er der gode kvindelist fif i fanen NORDMORS HAVETOSSEFORENING :o)

  SvarSlet