mandag den 6. februar 2012

Bidende koldt...brrr

Puha! Det skulle forbydes at termometeret må komme under - 10! Slet ikke en mandag morgen, føj siger jeg bare. Tænker på de stakler der skal afsted på cykel. Bavdrd! 
Når det sidste hold børn er sendt i skole, så er jeg den der er hoppet hen under uldtæppet i sofaen METTEVUNS! Jeg vil sidde og varme mig med SOMMERBILLEDER!!!!

OG SLET IKKE SÅDANNE BILLEDER!!!! AD SNE...men smuk pige ;o) Det er fra 2010.....

Ahhhhhh MUCH BETTER!


Kan I have en rigtig dejlige dag derude, JEG bliver inde!

9 kommentarer:

 1. Ja jeg er også gået i gang med at male indendørs - det nægter jeg at bruge tid på efter marts. Altså de indendøs sysler. Vi har også høje minus grader her helt østpå! I går skød jeg sneengel konkurrencen i gang for FB-vennerne. Noget skægt skal man have ud af al den sne!

  SvarSlet
 2. Jeg fristes til at give dig ret, det er dældundrende koldt!!! Tænk at være en lille spurv derude med kolde fødder og is i maven...brrrrr....;o) På positivlisten er alle de snegleæg jeg kan "høre" krakelerer og gå til :o)

  Et par skønne billeder du har valgt, der gik lidt "find holger" i den, men det lykkedes mig ikke at finde pigen på sommerbilledet... ;o)

  SvarSlet
 3. Har lige været ude,giver dig ret der er koldt

  KH. Marlene

  SvarSlet
 4. Sne er smukt - ingen tvivl, men vi kan godt blive enige om, at det nederste billede er aller skønnest... uhh hvor vi glæder os :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 5. SÅDAN! HVer gang man kigger ud i den vinterdækkede have, bør man lige klistre et sommerbillede på vinduet :o) Det kan vi lide. Og hæ, Fru Friis, fantastisk mentalt "billede" af de små snegleæg :o)

  SvarSlet
 6. Kære Marlene,

  ja, tænk at bo i et land, med SÅ store omskiftelser i vejret og årstiderne.

  Dejligt snebillede af en smuk sneprinsesse og dejligt billede af smuk frodighed i sommerhaven. Jeg ved godt, hvilket billede jeg helst vil hoppe ind i:o)

  Ja vejret er godtnok en kende for overfrisk idag.......brrrrrrrrr! De vejrguder har ikke megen barmhjertighed med vi kuldskære havetosser p.t

  Knus fra Nordpolen....brrr

  SvarSlet
 7. Eeehhh øøøøøhhhh man kan ALTID slette en kommentar, hvis den har indhold uegnet til visning! Husk det. Og hvordan du kan holde denne dejlige blog hemmelig for din far er mig en gåde.

  Jeg glæder mig som en afsindig til foråret. Næsten alle planterne i min have er kun mellem 6 måneder og knap 3 år gamle, så det er møgspændende at finde ud af, hvordan det hele kommer til at se ud i den kommende sæson.

  SvarSlet
 8. @Bente: ja det er med at "være med" indendørs, så man er kampklar til foråret ;o)

  @fru. friis: Ja det er da lige før man kan høre snegleæggene frostsprænge!

  @Nette: ja men jeg er nødt til at vride armen rundt på ham inden han får lov til at se den ;o) haha

  SvarSlet
 9. Ja føj for katten hvor er her koldt, minus 14 grader er alt for koldt, her er brændeovnene på overarbejde og sterinlysene er tændt i hver en krog.
  Det er nogle skønne billeder du viser.... Især det sidste ;-)

  Knus Anne-Mette

  SvarSlet