tirsdag den 14. februar 2012

Nordmors Havetosseforening

Jeg var så heldig at tilbringe dagen i går, med nogle fantastiske havetosser, da vi afholdte årets første møde i Nordmors Havetosseforening, med special gueststar Lone fra Krea-krampen! Desværre fik jeg ingen kamera med, men mon ikke Mit Tara og Krea-krampen ligger inde med lidt billedguf fra turen rundt på Mors i Lones bus??? 
Vi startede med en forrygende frokost ved Tante Grøn og Onkel John, med dejlig kølig hvidvin og skøn kage. Derefter kørte vi til Rosenbuen og så på en masse lækre jernstativer og andet pynteguf. Så videre til Birthe, som har et fantastisk udvalg af krukker. Tilbage til Tantens kaffebord og masser af havesnak ;o) Som skrevet har jeg ingen billeder, men kan I ikke fornemme hvor meget vi hyggede os? Dejlig dag i dejligt selskab!18 kommentarer:

 1. Det lyder bestemt som en hyggelig tur:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Kære Frode:o)

  Sikke et appetitligt billede og sikke et hyggeligt møde, vi havde igår:o)

  Vi nåede jo igennem hele dagsordenen og nåede da også vidt omkring under "evt." Under emnerne "Hvordan overtaler man sin mand til øget haveforbrug/misbrug?" og "Hvordan får fruen sin havevilje?" kom der nogle rigtig gode fif, lumske tricks og brugbare ideer på bordet.
  Det vil jeg gerne have lov at sige tak for, Margrethe:o)

  Ja, var det ikke fantastisk skønt, at KreaLone ville komme og være vores special guest-star? Og hvor var det sødt og betænksomt af hende, at forbarme sig over landsbyhavetosserne og køre på udflugt med os i hendes socialpædagogiske tour-bil:o) Hun kunne sikkert fornemme, at vi trængte alvorligt til at komme ud og blive luftet lidt, udenfor vore egne pastorater:o) Hun er dygtig til den slags socialpædagogiske tiltag:o)

  Tusind tak til jer alle for en utrolig hyggelig dag.

  Knus til jer alle fra TANTE G. ......nu med neglelak:o)

  SvarSlet
 3. Jo det er altid dejligt at være sammen med folk med samme interesse. Kindred spirits.... Lyder som en hyggelig dag.

  SvarSlet
 4. "Hvordan får fruen sin havevilje". det gad jeg godt høre nærmere om.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en rigtig hyggelig dag, og vi glæder os til at se Lones billeder.
  Det der med tips og tricks vil jeg altså ikke vente med til sommer, når Tourtøserne kommer nordpå. Kan du ikke løfte sløret for hvad det går ud på? ;))

  SvarSlet
 6. he-he... sikke en kvidren der har været i det lille hjem. Jeg har nu på fornemmelsen at I har været helt uden for pædagogisk rækkevidde, med de emner der var på tapetet!! Men det bliver det jo ikke mindre hyggeligt af.

  Nordmors havetosseforening - skøøøøønt navn og ganske sikkert dækkende!!

  SvarSlet
 7. Det lyder som ren råhygge... spændende emner I har haft oppe at vende ;o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 8. Ja, så er sjællænderen helt grøn igen - havegrøn. Bare det var mig :o) Jeg er enig med Lene. Det mindste i kan gøre er da lige at stange de der fif over bæltet. Sæsonene nærmer sig i god fart og det er vigtigt allerede nu at have alle forklaringerne linet up, så diverse indkøb kan bortforklares som "et alternativ til lykkepiller" eller "det gik til et godt formål"....så ud med dem.

  SvarSlet
 9. Vi hyggede os MAX! Og alle de gode fif, de fås hos Margrethe (Mit Tara), hun er EKSPERT!

  SvarSlet
 10. Ja, en har jo hørt et og andet, og det var vist virkeligt en dejlig dag. Det er utroligt hvor hurtigt tiden flyver i godt selskab ikke?

  SvarSlet
 11. Altså her er jeg enig med Lavendelfryd ...vi bliver nødt til at lære lidt om de lumske trick og gode fif, også her på de brofaste og garanteret også på de ikke brofaste øer...

  SvarSlet
 12. Kære Marlene,

  jeg ved ikke rigtig, hvor forrygende frokosten har været, for den "kage", der blev serveret til hvidvinen var en porretærte!!!!!! Fniiiiiiiis:o)

  Kære Fru Friis,

  du kan tro, foreningsnavnet er dækkende og rammende....MEGET endda. Og JA, vi er fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde.

  Kære Desperate Gardenwives,

  jeg fornemmer en vis desperation mellem jeres kommentarlinjer, når det gælder emnet "Fruens havevilje".....men havesæsonen (og udgiftsposterne!!!) nærmer sig jo også med hastige skridt...heldigvis:o)

  Hermed lidt kvindelistige tricks og overtalelesfiduser. Husk først at typebestemme din mand, ellers har staldtipsene ingen effekt:o)

  Til den snobbede ægtemandstype siger man: "En mand i din position, bør have en smuk og præsentabel have. Lad mig ordne det for dig, skat - du har så mange andre vigtige gøremål, fordi du er sådan en betydningsfuld person!!!!"

  Til manden med moderbinding:
  "Din mor vil/ville elske et kæmpestort rosenbed!!!!"

  Til den akademiske type:
  "Det er videnskabeligt bevist, at det ligger i vort urinstinkt, at det er kvinden, der er den bedste til at træffe have-afgørelser. Det ligger i vore gener, så bare overlad alt det med have og haveudgifter til mig, skat!"

  Til den sporty, muskuløse type:
  "At grave dybe plantehuller og hjælpe sin kone i haven, giver den bedste form for træning og den flotteste 6-pack!"

  Til den fedtede, økonomisk forsigtige type: "Hvis vi køber over tusind planter, får vi en stor mængderabat!"

  Etc etc....håber der er andre, der har nogle andre mandetyper og gode råd at byde ind med:o) Fru Friis pg Maggie, I plejer nok at kunne få jeres havevilje, ikk`?

  Generelt skal man huske at ROSE sin mand: "Hvor er det flot af dig, at du forstår mine behov og vil at jeg skal have det godt:o)"

  Eller: "Sikke nogle fine plantehuller, du har gravet for mig. Ingen gør det så godt som dig"

  Eller " Jeg elsker at se når du knokler i haven. Det gør dig SÅ sexet!"

  Eller?

  Tøsefnis og hilsner til alle

  SvarSlet
 13. Søde Marlene

  Glemte fru GRØN ikke den "lede" ????

  " Når man ikke får sin vilje og det er kørt op i en spids". Den store trumf:):):):):)" jeg sagde da ikke noget, da du købte den dyre BIL." SÅDAN TAG DEN.

  Tak for et godt grin med jer.
  Ekspert, ekspert(i er nu heller a`bag)
  Knus fra en af havetosserne

  SvarSlet
 14. Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha - sidder her og spekulerer på, hvem der mon er pædagogen og hvem der er klienten (læs: de(n) tossede patient(er))

  Hahahahhahahaha - Ja, Tante Grøn. Øvelse gør mester. Tror du har øvet dig og tænkt over tingene :0))

  SvarSlet
 15. Og husk så lige, at der findes mænd hvor det preller lige af...men her er der også råd at hente:

  DET ER LETTERE AT FÅ TILGIVELSE END TILLADELSE!

  Andre gode bud??

  SvarSlet
 16. Det lyder som en helt og aldeles dejlig dag. Tak for tips'ne I er da fuld af gode ideer. Jeg glæder mig til jeg selv skal på tur med den socialbus:o)

  SvarSlet
 17. Kære Marlene.
  Så er jeg vel hjemme igen i vante rammer ... Jeg har aldrig været speciel gueststar før, men det passede altså perfekt at det var i en haveTOSSEforening, jeg følte mig meget hjemme:-)
  og det var herligt at møde jer. Hils Morgrethe fra mig.
  (Til dit forsvar vil jeg lige sige, - vi fik både dejlig porretærte og dejlig kage)
  Vi ses.
  Kh Lone

  SvarSlet
 18. @Tak Lone. Kan godt se at taksten kan læses som man vil, men DU forstod mig ;o)
  Skønt at du er tilbage i blogland, håber ikke abstinenserne blev alt for uudholdelige??

  @Nette: Socialpædagogerne er Lone og Syrenprinsen. Tossen over alle tosser er....Tadardadaaaaa TANTE GRØN!

  SvarSlet