mandag den 28. maj 2012

Hygge i haven


Dagen i går blev tilbragt i skyggen. I 5 timer sad jeg og hæklede grydelapper til den store guldmedalje. Poolen blev klar i går, så der blev badet på livet løs, og mon ikke der også bliver det i dag :O)

Ahhh...kolde øl i skyggen, lige til at klare :O)

Nyindkøbte stauder til sølle 35 kr pr stk  :O)
 Nyd dagens gode vejr, nu går det lidt den anden vej ;O)

12 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud. Pool... det er da lige det, som jeg mangler. Hækler du grydelapper til noget særligt? Det gætter jeg på siden det kan konkurrerer med havearbejdet på denne årstid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hækler grydelapper for at være sikker på at blive siddende :D Nej seriøst så er det meget nemt at sidde og hækle og samtidig være sammen/kigge/høre/snakke med børnene når de bader. Ungerne kan sagtens konkurrerer med havearbejde :O)

   Slet
 2. Skønt med en pool til ungerne, det er da et stort plus i disse dage.
  Ja... hvad der der med de der grydelapper?

  Ha' en skøn 2. pinsedag.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Et meget stort plus, det har været skønt med en afkøling i den varme :O)Grydelappehistorien kan læses ovenover :O)

   Slet
 3. Dejligt med en pool til ungerne. 35 kr. for stauder er det i Netto? De har på tilbud i morgen til 35 kr. Hvis det er dem du viser, er det billigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt :O). Stauderne er købt i Jem og Fix i sidste uge og var i store potter. Mon man liige skulle i Netto i dag så ;O)

   Slet
 4. Hej Malene.super at de unge kan blive kølet af,medens du sidder i skyggen og hækler.er lige inde for at blive kølet ned.har malet hegnet ind til vores nabo,det var godt nok varmt.Hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var godt nok varmt, jeg havde også været i gang med at male stakit men måtte overgive mig til skygge og kolde øl :D

   Slet
 5. .....åh hvem der lige kunne dykke med der - :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Flotte stauder du har fundet, du er altid supergod til at finde guld til billige penge. Det ser rigtigt fornuftigt ud med skygge og en lille kold ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er som regel heldig at finde gode tilbud :D Kolde øl er lige sagen når der er så varmt :O) Men det problem er så slut nu, her er p.... koldt ;O)

   Slet