lørdag den 30. juni 2012

Overvældet

Jeg er da helt imponeret over at der er 100 faste læsere der følger min blog! Det er lidt vildt på så forholdsvis kort tid. Matematik er ikke min stærke side, men det er ca 1 fast læser pr indlæg... rammer vist indlæg nr 100 inden længe.

TAK :O)

Tak alle jer der synes min blog har noget at byde på og også tak til alle jer der smuglæser uden at være fast læser, det ses på sidevisningerne. SKØNT!

Det fejre jeg lige med en "lille" billedserie af min have sidst i juni ...

God weekend :O)

17 kommentarer:

 1. Hej.
  utrolig smukke billeder fra din have.
  Man får lyst til at selv opleve de skønne steder.
  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 2. Tak for turen rundt i haven, den er virkelig smuk og dine billeder gør da bare at jeg har lyst til at komme på besøg og gå en tur rundt og nyde den, høre dig fortælle om den... :)

  Dejlig sideste junidag til dig :)

  SvarSlet
 3. En väldigt fin trädgård du har.

  SvarSlet
 4. Hej Malene.tillykke med de 100 faste læsere-godt gået.du har også en dejlig blog og have.Jeg har kun været blogger i 3 mdr. og har 36 faste læsere.Se mit indlæg,hvor jeg også gør status.Fortsat god vind.Hilsen Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 5. Der er da ikke noget at sige til, at du har fået 100 faste læsere. Billederne taler for sig selv.
  Jeg er fast læser hos dig, men nok ikke i den Googlifiserede forstand. Jeg gider ikke bruge systemet mere, efter at de fra 1. marts kun ville understøtte blogspot blogge. Derfor kan man jo godt følge med hos sine yndlingsblogge ;-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med den runde dag, der er da ikke spor at sige til at så mange vil følge med i din dejlige have. Skønne junibilleder du viser :o)

  SvarSlet
 7. Tillykke med de 100 faste læsere - og så på så kort tid! Det er jo helt vildt skønt. Men jeg må også sige, at din have da bestemt er værd at se på. Den er virkelig fin.

  SvarSlet
 8. Tillykke med læserskaren - den er velfortjent for det er en skøn have og en lækker blog du har.

  SvarSlet
 9. Med fare for at gentage mig selv: SMUKT og OVERDÅDIGT.

  Selvfølgelig følger vi da med, tillykke med de over 100 læsere - det ER godt gået.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 10. Tillykke med læsertallet. Meget forståeligt, at mange har lyst til at se med, når du skriver om og viser billeder fra din skønne have :-)

  SvarSlet
 11. Tak for de mange gode billeder fra din smukke have og de skønne blomster.
  Altid spændende at kigge forbi din fine blog.
  Tillykke med de over 100 læsere.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 12. Tillykke med de 100 ;O)
  Altid en fornøjelse at kigge med her hos dig ;O)

  SvarSlet
 13. Selvfølgelig læser vi med her - det er bare en lækker have, og jeg har nærlæst dit indlæg om stenmelsstierne og hvordan I har kantet dem - har fulgt med under andet navn før, og skulle da absolut lige klikke ind og "følge" med min nye profil også!!! Skønt at kigge med hos dig.

  SvarSlet
 14. Det er da ikke så sært at der allerede er så mange der følger dit haveliv - det er da bare så inspirerende at følge dig!

  SvarSlet
 15. Kære alle

  1000 gange mange tak for de fine ord, og husk så lige at jeg selvfølgelig også nyder at læse med på jeres inspirerende blogs :o))) MEGET, skøn havetosseverden ;o)

  Kh Marlene

  SvarSlet
 16. Flere læsere tak, så vi kan få endnu flere lækre og inspirerende billedserier ;)
  Altid en fornøjelse...

  SvarSlet