fredag den 22. juni 2012

Sommerblomster

Nu er der ved at være gevinst på de fleste af de sommerblomster jeg fik sået "lidt" af i foråret og også på nogle af knoldene jeg fik sat. Jeg kan ikke lige vise billeder af dem alle sammen på en gang, for der er mange, så I får dem i bidder hen ad vejen.
Stedmoder 'Pink shades'
Stedmoder 'Lilac shades'
Nicotiana ' Perfume purple'
Skønne cremehvide Franske Anemoner 'The Bride', sammen med blomsterkørvel orlaya grandiflora.
Se lige den fine blomst på Kalla 'Rehmanii', den er da slet ikke til at stå for.

Kan I have en god dag trods det noget triste vejr :O)

 
15 kommentarer:

 1. Fine billeder af små fine sommerblomster. Kallaen er skøn, jeg har en mørklilla, som jeg fik af Lise Lotte Påfuglens Hemmelighed, da de var her i maj måned.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig gave at få ;o)
   Jeg har også forspiret en mørk af slagsen og den er lige ved at springe ud. Den glæder jeg mig til :O)

   Slet
 2. Dejligt - og forunderligt - med de hjemmesåede sommerblomster. Den smukke blomsterkørvel så jeg i et engelsk haveprogram for 1 måneds tid siden, og den er på min ønskeseddel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, det er en rigtig Must Have :O)

   Slet
 3. Hold da fast hvor har du været heldig med dine sommerblomster, kan se vi ar sået ange af sde samme( c.d poser) men mit er ikke nær så flot og langt som dit, det var også mit første år som såer... Din have ser meget smuk og velanagt ud, har lige meldt mig som fast læser ved dig vist ikke for tidligt ser det ud til. Hvor stor er din have? Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Øvelse gør mester :O) Ja nogle af dem er CD frø, men også rigtig mange fra Plants of distinction, de har nogle helt uundværlige lækkerier :o) Min have, den tilplantet del er omkring 22oo m2 og så er der masser af mark og gårdsplads. I alt er vores grund 5500 m2
   Velkommen til bloggen :O)

   Slet
 4. Stedmoderne er skønne og lige sådan Nicotiana i purpur. Jeg har også sået disse og de blomstrer også nu. Det er en særlig fornøjelse, når man selv har nusset om dem fra frø til blomst ;-)
  sommerhilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ekstra skønt når man selv har fremtryllet disse skønheder ;o)

   Slet
 5. Hej Malene.fine blomster.kan se at det er de samme blomster som jeg også har sået.og de er kommet fint op.Kallaen forspirede jeg i mit drivhus.Og den har fået tre smukke blomster.God dag Jette

  SvarSlet
 6. Pink shades er så dejlig, en rigtig lækkerbisken :)
  Og kallaen har den lækreste farve :)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Stedmoder er slet ikke til at stå for :o))) Synes også Kallaen har en SKØN farve, nu håber jeg snart at de andre jeg har forspiret også snart kommer i blomst :O)

   Slet
 7. Stedmoder er bare både simpel og fuldstændig uundværlig. Elsker den!

  Også en dejlig aftentur i din have i forrige indlæg, jeg er virkelig imponeret af jeres kæmpestore arbejde med stensætninger, pergolaer, hegn og meget andet:)

  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme :o)
   Sådan har jeg det også med stedmoder. Nem plante der bare skal have en tur med saksen i ny og næ, så blomstre den som var den betalt for det :O)Og god weekend til dig :O)

   Slet
 8. Halløj fra galeanstalten i det sønderjyske. Jeg har lige hevet op og smidt ud store stedmorblomster fordi jeg alligevel ikke kunne ikke enes med deres rædselsfulde Superbrugsenske farve, sådan en rødbordoux.BAAMMM, sagde hver gang jeg gik forbi den balje med dem i. Uha uha.
  Næste år sværger jeg at jeg vil lede efter det helt rette stedmorblomstfarve i lyserød, lilla og syrenfarvede.

  SvarSlet